Geen categorie
Geen reacties

3 tips voor het aanschaffen van een refurbished Apple

Een nieuwe telefoon aanschaffen is altijd leuk. Behalve als je kijkt naar de prijs van een gloednieuwe telefoon. Een nieuwe telefoon kost uiteraard een hele hoop geld en helemaal wanneer je kijkt naar een nieuwe iPhone 11. Met die reden is het dan ook een veel beter idee om te kiezen voor een refurbished iPhone. Laten we kijken wat dit precies is en waarom deze telefoons een hoop voordelen bieden.

Wat is een refurbished apple?

Een refurbished telefoon is een apple iPhone die al eens gebruikt is. Het is in wezen dus een tweedehands telefoon. Toch zit er een groot verschil tussen een refurbished iphone 11 en een tweedehands telefoon die je particulier bij iemand koopt. Het refurbished apparaat is namelijk van binnen helemaal opgeknapt waardoor dit van binnen een gloednieuwe telefoon is. De software en hardware in de telefoon zijn helemaal opgeknapt waardoor je eigenlijk een nieuwe telefoon in handen hebt. Uiteraard is het zo dat er aan de buitenkant van de telefoon best wat sporen kunnen zitten die er op wijzen dat de telefoon al eens gebruikt is, maar daar merk je niets van wanneer je de telefoon gebruikt. Van binnen is hij dus geheel als nieuw.

Wat zijn de voordelen aan een refurbished iPhone 11?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je voor een refurbished apparaat veel minder geld hoeft te betalen dan wanneer je een gloednieuwe telefoon koopt. Het verschil in de prijs zit hem in de buitenkant van de telefoon die dus al gebruikt is. Hierdoor kun je dus voor een veel lagere prijs alsnog een gloed nieuwe telefoon kopen. Daar komt bij kijken dat er ook geen nood is voor een abonnement. Een hoop mensen kiezen namelijk voor een abonnement bij hun nieuwe telefoon en betalen maandelijks dubbele kosten. De kosten van het abonnement, maar ook het afbetalen van de telefoon. Dat is bij een refurbished telefoon niet nodig. Je kunt een simpel en goedkoop abonnement er bij nemen en daarnaast ook nog kiezen voor een prepaid tegoed. Je kunt met een refurbished telefoon dus alle kanten op en betaalt er veel minder voor.

Tot slot

De beste manier om een telefoon te kopen die direct een stuk minder duur is dan een gloednieuwe telefoon is dus door de aanschaf van een refurbished apparaat. Op die manier kan iedereen een apple iPhone hebben zonder dat dit teveel kost.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu