Gadgets
Geen reacties

De essentials voor iedere startende dj

De essentials voor iedere startende dj

De afgelopen twee jaar hebben veel mensen een nieuwe (of misschien wel oude) hobby opgepakt, ook wel eens een coronahobby genoemd. Maar hoe leuk is het om deze hobby wel voor te zetten in plaats van te laten verwateren wanneer het normale leven weer een beetje op gang komt. Doorzetten dus! Iets wat daar bij kan helpen is het investeren in de juiste spullen, dat werkt aan de ene kant motiverend om het te blijven gebruiken, maar goede spullen zorgen ook voor snellere verbetering!

DJ als nieuwe hobby

Heeft het feit dat feesten niet mogelijk was, jou je passie voor muziek doen realiseren en ben je thuis plaatjes gaan draaien? Wij geven je een aantal tips voor producten die je kan aanschaffen als “DJ in wording”.

De essentials

De eerste essential is natuurlijk een uitgebreide muziekcollectie. Je wil niet dat jouw draaisessies in herhaling vallen. Je moet dus een enorme hoeveelheid aan nummers beschikbaar hebben. Door de grote capaciteit is het handig om dit bijvoorbeeld op een harde schijf op te slaan.

Daarnaast heb je wat tastbare spullen nodig zoals een draaitafel en koptelefoon. Maar om je muziek goed over te brengen aan je publiek zijn de juiste speakers belangrijk. Voor een ruim assortiment aan speakers (en meer) kan je hier een kijkje nemen. Je hoeft niet direct de beste en duurste te kopen, maar hou wel rekening dat de kwaliteit erg kan verschillen!

Ga vooral op ontdekkingstocht naar de juiste muziek, zoek uit wat jouw stijl is. Wanneer je echt wil uitblinken is het goed om jezelf te onderscheiden van de vele andere DJ’s. Probeer veel uit en onderzoek wat jouw stijl bijzonder maakt. Succes!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu