Business
Geen reacties

Een informatiezuil

informatiezuil

Iedereen is in zijn leven wel eens in contact geweest met een informatiezuil. Je ziet ze voortaan overal. Het is een makkelijke manier om klanten zelf informatie te laten vinden. In de toekomst staat de digitale wereld centraal. Steeds meer mensen maken er gebruik van en geven de voorkeur hieraan. Er zijn verschillende doeleinden voor een info zuil. Benieuwd welke doeleinden dit zijn? Lees dan snel verder!

 

Zelfbediening

Wat je de laatste tijd veel meer ziet zijn zuilen waar informatie op staat over producten en waar je meteen deze producten kan bestellen. Het zorgt voor overzichtelijkheid en je kan beter de tijd nemen om te vergelijken welke keuzes er zijn. Wanneer je meerdere producten bestelt krijg je een soort digitaal overzicht met je boodschappenlijst. Een klant kan snel afrekenen en het voordeel is daarbij dat er vaak veel zuilen geplaatst kunnen worden, die niet altijd bemand hoeven zijn. Hierdoor kan een bedrijf efficiënt te werk gaan om minder personeel in te zetten!

 

Marktonderzoek en reclame

Deze zuilen kan je inzetten om marktonderzoek te doen. Je kan vragen wat klanten vonden van de ervaring in de winkel, of meer gericht onderzoek doen. Je kan hier bijvoorbeeld werken met visualisaties om te onderzoeken wat klanten ergens van vinden. Het is een soort van moderne enquête, zorg er wel voor dat deze enquête niet te lang duurt want anders haken klanten vaak snel al af. Niet alleen kan je marktonderzoek doen maar je kan ook reclame maken voor je bedrijf. Dit is een magneet op het publiek, vaak blijft dit goed hangen.

 

Mensen aanmelden

Het is een gemakkelijke manier om mensen zelf aan te laten melden of om iets op te halen. Je hoeft niet te lang te wachten bij een balie maar kan het zelf afhandelen bij een info zuil. Het komt er op neer dat een info zuil verschillende voordelen met zich meedraagt. Bij prestop kan je deze zuilen bestellen en zelf deze voordelen ervaren als bedrijf!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu