Gadgets
Geen reacties

Smart living: met bespaar je veel geld op je energiekosten

Er komen steeds meer nieuwe technieken in huis. De woning wordt steeds slimmer. We noemen het ook wel een smart home. Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de smart home oplossingen. Denk aan slimme verlichting, een slimme deurbel, slimme beveiliging en ook de mogelijkheid om ze allemaal samen te laten werken.

Slimme verlichting

Met de slimme verlichting gaan de lampen automatisch aan in huis. Het is prettig. Op basis van de zonsondergang gaat de verlichting aan. Het is ook niet nodig om de verlichting uit te doen. De lampen worden automatisch uitgedaan door de slimme verlichting. Daarnaast is het ook mogelijk om via de smartphone de verlichting te bedienen. Het is ideaal om zo de lampen uit te doen als je dit bent vergeten toen je wegging. De lampen leren ook wanneer je wel en wanneer je niet in huis bent. Op basis daarvan is het ook mogelijk om een programma aan te houden. Er zijn veel mogelijkheden.

 

Slimme verwarming

We hadden de slimme verwarming nog niet genoemd. Ook deze is via de smartphone te bedienen. Het is ideaal om zo een uurtje voor aankomst de kamer al te verwarmen. De verwarming leert zichzelf welke kamers wel en niet verwarmd moeten worden. Natuurlijk gebeurt dit in combinatie met de tijdstippen dat het warm of wat kouder mag zijn.

 

Slimme deurbel

De slimme deurbel is zeer populair. Het is mogelijk om zelfs als je niet thuis bent te zien wie er voor de deur staat. Het is ook mogelijk om met de persoon op afstand te spreken (via de smartphone) en instructies te geven. Zo is het mogelijk om de pakketbezorger het pakketje bij de buren te laten brengen of op een speciale plek. Ideaal toch! Ook zorgt het voor veiligheid.

 

Geld besparen met een slimme woning

Door gebruik te maken van een slimme verlichting en de slimme verwarming is het mogelijk om de woning goed te verlichten en te verwarmen. Het is ook mogelijk om verspilling te voorkomen doordat de slimme verlichting en de slimme verwarming zelflerend zijn. Ze leren wanneer ze gebruikt worden en waar. Hierdoor kunnen ze op tijd uitgezet worden. Het zal zorgen voor een besparing op de energiekosten. Er zijn nog meer mogelijkheden om geld te besparen.

 

Slimme beveiliging

Gebruik ook de slimme beveiliging. Denk aan een rookmelders. Koppel het aan de verlichting en de vluchtweg zal zo snel verlicht zijn als het rookalarm afgaat. Het is niet nodig om in de rook naar de lichtknop te zoeken. Een veilig gevoel vinden we!

 

Geld besparen op het internet

Het is belangrijk om ook na te denken over de kosten van het internetabonnement. Naast de kosten is ook de stabiliteit en de kwaliteit belangrijk. De combinatie is de basis om goed en betaalbaar van het internet gebruik te maken. Door het Internet abonnement vergelijken goed te doen is het mogelijk om er volop van te genieten. Ook voor jou zijn er verschillende mogelijkheden om geld te besparen en een betere kwaliteit internet te krijgen.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu