Gadgets
Geen reacties

Wil je een e-sigaret kopen? Dit is alles wat je moet weten over het apparaat

Je hebt de stijging in populariteit van de e-sigaret vast wel meegekregen. Men stapte massaal over van normaal roken, naar het roken van een elektrische sigaret. Dit is een stuk beter voor je gezondheid en geeft je een stuk meer keuze uit welke soort jou het meest aanspreekt. 

Vooral voor de rokers die graag willen stoppen, is een e-sigaret kopen een verstandige keuze. Je hebt geen last meer van het roken en verspreiden van schadelijke stoffen, waaronder teer en roet, en kan op deze manier op een verantwoorde manier afbouwen. Maar hoe werkt een elektrische sigaret precies? En waar kun je deze tegenwoordig kopen?

Hoe werkt de e-sigaret?

In een e-sigaret zit een vloeistof. Deze vervangt de tabak die in een normale sigaret zit. De vloeistof heeft e-liquid, en zit vaak opgeborgen in een kleine capsule of cartridge. Ook zit er een verwarmingselement in de e-sigaret in de vorm van een batterij of coil. Wanneer je de elektrische sigaret aan doet, wordt de batterij warm. Bij een gewone sigaret verbrand je de tabak waardoor de schadelijke stoffen vrijkomen. Bij de e-sigaret wordt de vloeistof enkel verhit tot een temperatuur van maximaal 250 graden Celsius.

Nadat het verwarmingselement de vloeistof voldoende opgewarmd heeft, kan je een trek nemen en de damp uitblazen. De e-liquid bestaat uit een basis van propeen glycol of plantaardige glycerine, smaakstoffen en eventueel nicotine. Dit laatste is optioneel.

Deze vloeistof is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Je kunt het vaak zo gek niet bedenken of de smaak bestaat. Er zijn fruitige smaken verkrijgbaar, dessert smaken en ook wat meer subtielere smaken zoals menthol en zelfs tabak. Ga je een e-sigaret kopen? Houd er dan ook rekening mee dat je er een e-liquid bij moet halen. Deze gaat, naarmate de tijd verstrijkt, ook op en moet dan vervangen worden.

Waar kun je een e-sigaret kopen?

Je kunt een e-sigaret kopen bij een elektrische sigaretten winkel of online. Elektrische sigaretten winkels vind je tegenwoordig in bijna ieder dorp of stad vanwege de populariteit van de apparaten. Ook online kun je gerust een e-sigaret bestellen met bijbehorende e-liquids.

De apparaten zijn meestal beschikbaar in meerdere kleuren. Ga een keertje langs in een winkel of zoek online en vind de perfecte e-sigaret voor jou!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu