News
Geen reacties

Google of food trends 2019

Google Trends is een dienst van Google waarmee je de populariteit en trend kan inzien van allerlei zoektermen. Je kunt deze statistieken bekijken over een bepaalde periode. Bijvoorbeeld over het laatste jaar, maar ook over de laatste 7 dagen of zelfs de laatste 4 uur. Daarnaast kun je selecties maken op regio, gerelateerde onderwerpen, zoekopdrachten inzien en verschillende zoektermen vergelijken.

Google Trends kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor het invullen van je content kalender of sociale media plan. Doordat je heel duidelijk kunt inzien op welk moment een bepaald onderwerp ‘trending’ is, kun je daar heel goed op inspelen. 

Food trends 2019

In 2019 zijn de food trends erg ontwikkeld, mensen zijn steeds bewuster bezig en willen gezonder eten. 

Omdat mensen in 2019 vooral gezonder willen leven wordt er meer groente gegeten, niet iedereen houdt van groente en daarom is de groenteburger één van de food trends. Bij een groenteburger heb je eigenlijk niet door dat je ook echt groente eet, en dit is dus een perfecte manier om groente te eten zonder dat je het merkt.

Steeds meer mensen zijn gaan minderen met het eten van vlees, en veel mensen zijn vegetarisch of veganistisch geworden. Je merkt door deze Food trends ook dat je in veel restaurants vegetarische of veganistische opties hebt. De Vegan Junkfood Bar is een hele hype onder de veganisten, het is namelijk een vegan-fastfood restaurant waar alles 100% vegan is. Het gaat goed met het restaurant want er blijven nieuwe vestigingen komen op verschillende plekken.

Poke/sushi-bowls

De poke/sushi-bowls zijn ook één van de food trends van 2019, je ziet ze steeds meer voorbijkomen. Het is een bowl met rijst, avocado, zeewier, zalm en groenten. Niet elke bowl is hetzelfde je kunt verschillende ingrediënten kiezen, maar meestal lijkt het wel op één grote sushi die je eet. Voor sushi liefhebbers is een poke/sushi bowl zeker een aanrader!  

Plantaardig melk blijkt ook één van de food trends te zijn in 2019, het blijkt dat gewone melk eigenlijk niet zo gezond is. In gewone melk zitten erg veel hormonen en dat kan niet goed zijn voor je gezondheid, dit is de reden dat veel mensen tegenwoordig kiezen voor plantaardig melk.

Bij plantaardig melk kun je denken aan: Amandelmelk, sojamelk en kokosmelk.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu