Geen categorie
Geen reacties

Vijf musthaves voor in je tuin

Ben jij een echte gadget freak en ben je altijd op zoek naar de nieuwste musthaves voor in je tuin? In dit artikel beschrijven wij dé musthaves voor elke tuin. Zo was het grasmaaien nog nooit zo makkelijk door middel van de robot grasmaaier en het barbecueën heb je nog nooit zo leuk gevonden met de Big Green Egg. Al deze gadgets maken jouw tuin compleet. Lees hier alles over de musthaves voor in je tuin en laat je inspireren voor je volgende aankoop!

Coolbar

De sfeermaker op feestjes en altijd koude drankjes. Transformeer je bijzettafel eenvoudig naar een statafel. Met deze gadget zit je altijd goed en kun je je gasten altijd een ijskoud drankje serveren. De coolbar is een moderne en luxe vormgegeven koelbox, cocktailtafel en koffietafel in één. Het is vormgegevens als een bijzettafel maar het bijzondere aan deze coolbar is dat je het plateau omhoog kunt schuiven. Hieronder zit de koelbox verstopt. Deze kun je bijvoorbeeld vullen met crushed ice en hierin zet je jouw favoriete drank. Verder zit er onder het plateau een lamp waardoor de coolbar ook dient als sfeerverlichting.

Robot grasmaaier

Nog nooit was het maaien van je gazon zo makkelijk en eenvoudig met de Smart Sileno City 250. Dit is een van de nieuwste gadgets op het gebied van grasmaaien. De robot is ideaal voor mensen met een grote tuin en weinig tijd. Natuurlijk is het ook geschikt voor de kleinere tuinen. Het enigste wat je hoeft te doen is de robot aanzetten en het maaigebied afzetten, de rest gaat vanzelf. Pak wat te drinken en neem plaats op de bank terwijl de Smart Sileno City 250 jouw gazon maait. Ben je op vakantie? Geen probleem want de Smart Sileno City 250 bedien je eenvoudig met een app via je smartphone.

Big Green egg

Geen barbeque is meer hetzelfde na het gebruiken van de Big Green Egg. De Big Green Egg is één van de populairste barbecues op dit moment. Niet alleen barbeque liefhebbers maar ook topkoks gingen jou al voor. Wat deze barbeque zo speciaal maakt is dat het van keramiek is gemaakt waardoor er hete luchtcirculatie plaatsvindt. De barbeque is helaas best prijzig maar is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en heeft een levenslange garantie. Verder heeft de Big Green Egg een groot assortiment aan accessoires. Breng zo je barbeque naar een ander level en maak indruk op je gasten.

Sengled Pulse

Sfeer, licht en geluid. Klinkt leuk maar wat is het precies? De Sengled Pulse is een speaker en lamp in één. Een echte sfeermaker voor in de tuin. Het voordeel van deze speaker en lamp in één, is dat hij geschikt is voor zowel indoor als outdoor. Een normale speaker zet je niet gauw buiten neer omdat het aangetast kan worden door vocht. De Sengled Pulse is makkelijk te bedienen met een app op je smartphone. Hiermee kan je bijvoorbeeld het licht dimmen of het volume aanpassen. Zet je favoriete playlist op en geniet van je avond in de tuin.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu