Geen categorie
Geen reacties

Welterusten Smart Home

Al je verlichting willen bedienen met je stem. Dat kan met hue van Philips. Philips hue is een slim verlichting systeem, wat je gemakkelijk kan installeren in je huis.

De installatie

De installatie kan niet makkelijker worden gemaakt door Philips. Het is zo eenvoudig als een paar lampen vervangen met die van Philips en een hub bevestigen waarmee de lampen verbinden en klaar is Kees. De lampen kunnen gemakkelijk worden bediend met de app en zelfs met je stem.

Uitgebreide functies

De slimme verlichting van Philips kunnen ook met allemaal presets worden ingesteld. Zo kan je bijvoorbeeld zeggen tegen Siri of je Google Home: “Tijd om een film te gaan kijken”, en je lampen gaan dan dimmen en misschien nog wat leuke gloei effecten op de muur. Dit is ideaal en leuk om je vrienden mee te verrassen als ze film komen kijken.

Bovendien kan je met een hub wel 50 lampen verbinden, dus je zou bijvoorbeeld met een Philips hue starterkit kunnen beginnen en altijd later nog lampen kunnen toevoegen. Er bestaat ook keuze uit verschillende lampen, zo heb je witte lampen, maar ook lampen die alle kleuren van de regenboog kunnen laten zien. Het is maar net wat je nodig hebt.

Overige accessoires

Misschien is een lamp niet altijd de oplossing om iets te verlichten, maar zou een ledstrip handiger zijn. Ook deze maakt Philips en werkt vanzelfsprekend goed samen met de rest van de hue familie.

Routines instellen

Routines instellen is nog een leuke functie met de Philips lampen set. Zo zou je bijvoorbeeld je lampen aan kunnen laten gaan bij zonsopgang, zodat je wakker wordt. Of juist je lampen uit laten gaan wanneer je van huis weggaat. Dit zijn allemaal leuke en handige voordelen van slimme verlichting in huis. Zou jij nou slimme verlichting willen, dan is er altijd wel een Philips hue aanbieding te vinden.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu